iPhone 13 nu va fi lansat niciodată!

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare știrea care să dezvăluie data oficială de lansare a următorului iPhone, și anume iPhone 13. Din nefericire, se pare că aceasta nu va mai veni niciodată.

Conform ultimelor zvonuri apărute, Apple renunță la lansarea acestui model de iPhone.

Care este motivul?

Cu toții am crezut la un moment dat mai mult sau mai puțin în superstiții și știm ce se spune despre numărul 13 și energia negativă care se învârte în jurul acestuia. Acesta este și motivul pentru care nu va exista niciodată un iPhone cu numărul 13.

Apple își câștigă puțin peste jumătatea profitului din vânzarea de iPhone-uri. Compania nu poate risca să vândă un produs al cărui nume este asociat cu ghinionul.

Se va opri Apple aici cu producția de iPhone?

Cum am spus și mai devreme, profitul Apple provine, în mare parte, din vânzarea de iPhone-uri. Desigur că aceștia nu se vor opri definitiv, ci doar omit acest număr din șir.

În schimb, ei vor lansa iPhone 12S. Acesta va veni doar cu câteva mici îmbunătățiri față de modelul anterior, însă este conceput pentru a pregăti terenul pentru anul viitor. Apple a mai folosit această strategie în 2015 și 2018 cu iPhone 6S și XS.

Astfel, ne putem da ușor seama că anul viitor Apple, odată cu lansarea iPhone 14, va aduce un upgrade semnificativ în rândul device-urilor sale mobile.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu ezita să-l distribui pentru a-i ajuta și pe prietenii tăi să afle lucruri noi!