Google Meet primește un update cu noi funcții folositoare!

Din moment ce majoritatea cursurilor școlare și a întâlnirilor de la locurile de muncă au ajuns să se  desfășoare în mediul online, aplicațiile de acest fel sunt în continuă dezvoltare.

Printre ele se numără și Google Meet, care va primi în decursul acestei luni un update cu noi feature-uri foarte utile. Update-ul va fi disponibil din data de 16 august pentru utilizatorii de pe web și Android, iar în data de 30 a lunii va ajunge și la cei de pe iOS.

Ce îmbunătățiri aduce acest update?

Cu toții ne-am confruntat până acum în meeting-urile noastre online cu câte o persoană cu rea voință care era acolo doar să strice. Astfel, de acum vor putea fi adăugați până la 25 de co-hosteri, care să se ocupe de cei cu intenții rele. Ei vor putea decide cine poate da share screen, cine poate da mute participanților, cine poate scrie pe chat, cine poate încheia meeting-ul, dar și cine poate intra la meeting.

De asemenea, dacă ești client al Google Workspace, vei avea acces și la noile setări pentru Quick Access. Aceste setări îi permit host-ului să blocheze utilizatorii anonimi din a participa la meeting sau să le permită doar celor invitați să participe.


Dacă vrei să afli mai multe detalii despre noile feature-uri, o poți face chiar din post-ul oficial al celor de la Google, dând click aici.

Cum ți se par aceste noi funcții ale Google Meet? Consideri că ele vor face meeting-urile mult mai plăcute?