Dota 2 The International se va ține oficial în București!

Este imposibil să nu fi auzit măcar o dată despre renumitul joc de la Valve, Dota 2. Acesta este un joc MOBA multiplayer jucat de un număr foarte mare de jucători de pe întreg globul.

Fiind vorba despre un joc ce a pus bazele, se poate spune, esport-ului, acesta beneficiază de o grămadă de turnee și competiții. Cel mai important dintre acestea este The International, și după cum spune și numele, este competiția ce decide care este cea mai bună echipă de pe mapamond.

Inițial, acest turneul trebuia să aibă loc în Stockholm, Suedia. Însă, din fericire pentru țara noastră, Valve a trebuit să caute altă locație din cauza restricțiilor luate împotriva pandemiei. Astfel, ediția de anul acesta a The International va avea loc în București pe Arena Națională.

Turneul va începe în data de 7 octombrie cu meciurile din grupe. Acestea vor dura 3 zile, până pe 10 octombrie. Meciurile de pe scena principală vor începe în data de 12, urmând ca pe 17 să aibă loc marea finală a competiției.

Premiile totale puse în joc pentru această ediție a The International însumează peste 40 de milioane de dolari.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu ezita să-l distribui și să ne urmărești pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu tot ce postăm!